Opkomst van de Bever veroorzaakt overlast! ;-)

Zoals deze week in het nieuws te lezen, is de bever in Nederland bezig aan zijn comeback en laat hun leefgebied veranderen naar hun visie en werkwijze. Zo verandert Blue Beaver op haar beurt, verschillende gebieden in de wereld van ZZP bemiddeling. Sinds 2 jaar is Blue Beaver een nieuwe naam in deze wereld en actief als netwerkorganisatie binnen de Elektro-, Installatie-, Klimaattechniek en Metaal- en Machinebouw. De naam van dit krachtige netwerk is geïnspireerd op het karakter van "de bever". Net als bevers maken wij ons eigen omgeving en bepalen wij met de dammen die wij bouwen hoe het water stroomt. "panta rhei"

De ijver van de bever is eveneens een kenmerk van Blue Beaver. Wij staan klaar voor elkaar binnen ons techniek netwerk, wij werken hard en zijn 7 dagen per week bereikbaar en waarschuwen elkaar als er gevaar dreigt of er veranderingen zijn in onze omgeving. Bevers doen dat door met hun staart op het water te klappen. Wij doen dat anders, maar zeker zo effectief voor alle onze mede-netwerkers binnen Blue Beaver.

Blue Beaver een bijzonder soort..

Een blauwe bever is uniek in zijn soort en kenmerkt zich door zijn kleur. Deze kleur staat voor de zuiverheid en transparantie van haar werkwijze. BlueBeaver is eerlijk en transparant over tarieven, afspraken en verwachtingen van het beschikbare project. Ook weten wij waar wij over praten als het gaat over technische opdrachten en kiezen wij, net als bevers, niet zomaar elke boom om mee te werken.

Ondanks het dat niet iedereen altijd gelukkig is met onze komst, zijn wij overtuigd dat deze aanpassing van de leefomgeving ook veel goede dingen met zich mee brengt en veel goed doet voor de natuur Lees: ZZP-ers en Opdrachtgevers. Wij knagen dus ook vrolijk verder om onze ideale leefomgeving te realiseren.

Bever weetje

De bever is het grootste knaagdier van Europa. Volwassen bevers zijn enigszins plomp gebouwd, ongeveer 1 meter lang (exclusief de staart van ± 30 cm), en wegen tot rond de 30 kg. Ze kunnen worden herkend aan hun donkerbruine pels, korte poten en platte staart en zijn vooral bekend als dammen-bouwers. De laatste Nederlandse bever verdween in 1826. Ruim anderhalve eeuw later (in 1988) importeerde Staatsbosbeheer een nieuwe populatie.

bron nieuwsartikel: omroep venlo
https://omroepvenlo.nl/nieuws/artikel/veiligheid-in-het-geding-bever-verwijderd-uit-maasveld

 

Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring