Zelfstandige Technici

Tijdelijk werk op mooie projecten voor vakwerkers in de techniek. Meer kennis. Extra capacitieit. Vakwerk. Benut de voordelen van het inhuren van een ZZP'er via BlueBeaver. Voor ons landelijke netwerk met ZZP'ers en installatiebedrijven biedt BlueBeaver oplossingen die werken!

Bekijk onze opdrachten

mask
Extra kennis & mankracht

Technische ZZP'ers

ZZP Opdrachten

Via het landelijke installatie netwerk haalt BlueBeaver opdrachten binnen waar onze ZZP'er kunnen werken. Zit jouw project er nu tussen?

Bekijk project aanbod

Inschrijven voor opdrachten

Ben je nog druk aan het werk maar wil je dat wij aantrekkelijke opdrachten in de buurt en met prima tarieven met je delen? Registreer je alvast gratis en vrijblijvend.

Inschrijven

Voor Bedrijven

Zoek je extra personeel of heb je specifieke kennis en vaardigheden nodig op de bouw of installatieproject?  Van weken tot maanden. Eenvoudig en direct te regelen.

Regel een ZZP'er

Beter bemiddelen in de techniek

Blue Beaver combineert techniek- en functiekennis met een goed netwerk. Voeg daar vakervaring, ijver en helderheid aan toe. Het resultaat is uitstekend matchen van vakmensen en technisch werk. 

Lees meer

  1. Bemiddelen met kwaliteitsgarantie
  2. Vakmatige screening van werk & personeel 
  3. Eerlijke vergoedingen voor iedereen
Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring