Regel zelfstandige technici (ZZP)

Noem ons ijverig in de technische installatiebranche waardoor we een groot netwerk aan zelfstandige technici in de elektrotechniek, installatietechniek en metaaltechniek hebben opgebouwd. Kundige vakmensen met kennis van techniek. Inhuren van ZZP'ers kan een perfecte aanvulling vormen op je eigen team. De voordelen van een flexschil gecombineerd met de vakmanschap. Voor kortlopende projecten, werk in andere regio's en aanvulling van specifieke technische kennis voor jouw project. Benut ons netwerk met ZZP'ers. 

Ervaren ZZP technici

BlueBeaver screent elke kandidaat persoonlijk en checkt referenties voor vaardigheden. Zo taxeren wij welke vakmensen de juiste zijn. Onze kennis en ervaring in de techniekmarkt is daarbij de sleutel tot succes. Na elke project vragen we om reviews van het geleverde werk. Alleen prima vakmensen blijven in de BlueBeaver pool werken.

Werkervaring en projecten achtergrond gescreend van alle ZZP'ers. Doen we !" 

Focus op techniek

BlueBeaver regelt zelfstandige technici (ZZP) voor de technische installatiebranche (TI), voor de maak- en procesindustrie en bedrijven in de techniek of met technisch vraagstukken. Wij regelen ZZP'ers op het niveau van zelfstandig monteurs en klimaat installateur tot mechatronisch engineer en besturingstechniek. BlueBeaver kent veel ZZP' ers. Laat ons netwerk voor je werken. 

"Goed netwerk, ontwikkeld vanuit kennis en kunde. Puur voor de techniek" 

Aanvragen ZZP'er

Direct een goede match tussen het project en werk enerzijds en de ZZP'er anderzijds. We zullen je vraag als opdrachtgever goed uitvragen. Het werk echt willen snappen van inhoudelijke technische eisen en vaardigheden tot en met de omstandigheden en het team waarin gewerkt wordt. Want een " first time right"  geregelde ZZP' er voorkomt gedoe, stilstand en kosten. Ben jij nu of binnenkort op zoek naar extra en goede technici en zelfstandige monteurs, stuur dan je aanvraag nu al door.

Zoek je geen ZZP'er, maar tijdelijk of vast eigen personeel. Lees dan alles over inlenen

 

"Luisteren, vragen stellen en het werk snappen. Daar zit het succes van onze matching." 

Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring