Techniek Bemiddeling 3.0

Blue Beaver staat voor kwalitatief vast en flexibel personeel in de techniek. Met ruim 25 jaar ervaring in de techniek en personeelsoplossingen spreken we de taal van de techniek.

Goede vakmensen in de techniek zijn onmisbaar voor de toekomst van Nederland. Groener, gezonder, veiliger en socialer. Techniek heeft elke dag steeds meer en overal invloed op onze veiligheid, onze gezondheid en ons dagelijkse leven. Techniek heeft impact. Vakmanschap maakt daarbij verschil.  Een mooi Nederland in alle opzichten; daar bouwen wij graag aan mee. Daar is onze dienstverlening voor bedoeld. Daarvoor zetten wij onze kennis en ons netwerk aan gekwalificeerde technici en bedrijven in. 

Personeelsoplossingen

Techniek maakt impact. Elke dag. Op ieders leven. Voor een mooie toekomst in Nederland is voldoende en goed technisch personeel cruciaal. En dat vraagt om passende personeelsoplossingen voor elke situatie. Tijdelijk personeel, vast personeel en ondersteuning door bekwame zzp’ers. BlueBeaver regelt het voor je met ijver en souplesse. Bemiddelen 3.0 zou je kunnen zeggen.

Technici voor vast. Specialisten voor flex. 

ZZP Bemiddeling

Uitdagende projecten met mooi technisch werk en zelfstandige vakmensen aan elkaar koppelen is dé expertise van BlueBeaver. Bemiddeling van zelfstandige technici is een vak. Matching van kennis en ervaring met specifieke eisen die dat project of die ene klus vergt is wat het verschil maakt. Het ZZP netwerk van BlueBeaver is de basis van het succes. Waarbij de juiste contracten, opdrachtspreiding en kwaliteitscontrole vanzelfsprekend zijn. ZZP bemiddeling bij BlueBeaver is hét voorbeeld van Bemiddeling 3.0.

Techniek ZZP'er voor E en W installatieprojecten. 

Techniek netwerk

Vanuit onze jarenlange ervaring hebben we een netwerk met techniekbedrijven en een groot bereik in klanten, projecten, kandidaten en zzp’ers. Geen groentjes. Geen CV schuivers. Maar kennis en ervaring én gedreven om technici te matchen op een passende baan of opdracht. 

Benut de kracht van ons netwerk !

Kwaliteitsgarantie

Eer van het werk. Dat geldt voor klanten en vakmensen. En ook voor BlueBeaver zelf. Elke klant is gesproken. Elke kandidaat screenen en spreken we uitgebreid. We vragen door. Doen referentiechecks. Komen op projecten. Vragen feedback. Goed is goed en blijft bij BlueBeaver. Zo bouwen wij de waterdichte bemiddeling 3.0. Kwaliteitsgarantie zonder overbodige stempels. 

Beter werken door focus op kwaliteit. In alle opzichten !

Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring