Ons verhaal

Leuk dat je benieuwd bent naar het verhaal achter BlueBeaver B.V. Een nieuwe naam in de wereld van bemiddeling in de techniek. "Netwerken is het nieuwe bemiddelen". Zoals de naam doet vermoeden zijn wij ijverige, slimme en loyale netwerkers die hun passie vinden in het bouwen van een zuiver en transparant netwerk waarbij wij elkaar helpen. Dit met als doel iedereen op zijn/haar manier een vrij en onafhankelijk bestaan te bieden.

BlueBeaver is een netwerkorganisatie gebaseerd de werkwijze en het karakter van de bevers. Bevers zijn ijverige en harde werkers. Ze leven in kolonies en werken erg goed samen. In de beverwereld is er geen bever-"baas" en kent ieder zijn taak en zorgen ze voor elkaar. De kleur blauw staat voor puur en zuiverheid. Dit zegt alles over onze communicatie en dienstverlening. Deze naam herinnert mij en mijn collega's dagelijks aan de peilers waarop het bedrijf is gebouwd: IJver, Zuiver en Souplesse.

De ondernemer

Mijn naam is Jeffrey van Oostrum, vader van een leuke jonge dame en een stoere jongen die de grote broer van het meisje is. Samen met mijn jeugdvriendin, vrouw en mama van die twee mag ik mijzelf gelukkig prijzen.

Na de afronding van de opleiding middelbare elektrotechnicus in Utrecht wilde ik een installatiebedrijf gaan leiden of zelf opstarten. Geïnspireerd door de verhalen over de bedrijven van mijn beide opa’s, Radio Bouwman te Utrecht en het in dezelfde stad gevestigde Loodgietersbedrijf N.H. van Oostrum, later bekend als Van Oostrum Sanitair. Beide bedrijven waren helaas eerder gestopt dan dat ik klaar was voor de arbeidsmarkt. “Soms kom je net te laat” ;-) Ik kwam in 1996 bij toeval terecht bij een net opgestart detacheringsbureau en daar begon mijn werkervaring.

Ik help graag mensen, ik vind het leuk om hard te werken en daarvoor waardering en respect te krijgen. Zakelijke ben ik het type "harmonie" en "duidelijke koers" waarbij ik graag het initiatief neem en innoveer. Ik heb perfectionistische trekjes en heb een hekel aan onrecht en slechte kwaliteit. En ik ben dus initiatiefnemer van BueBeaver B.V. (of heet dat founder tegenwoordig ;-)

"Kwaliteit van toen,  met techniek van nu "

Wat heb ik gedaan

Na mijn studie kwam ik bij een opstartende detacheerder in elektro- en installatietechniek terecht, de eigenaar zag wel wat in de vlot babbelende techneut met een flinke dosis ambitie. Ik was de 3de interne collega en we hadden 20 uitzendkrachten. Dit bedrijf groeide uit tot één van de top 10 spelers in de technische detachering met ruim 650 fte en 11 locaties. Hier leerde ik als jochie de kneepjes van het vak én meer.. na 11 jaar mocht ik mijzelf directeur noemen en werd ik mede-eigenaar. Ik had inmiddels de nodige vakgerichte en management trainingen gevolgd, maar was met mijn 29ste nog een "broekie" in de directiekamer. Vanaf dat moment bouwden we met veel collega's het bedrijf verder uit. Deze 13 jaar aan het spreekwoordelijke "roer", 2 recessies wijzer en verschillende start-ups van nieuwe bedrijven hebben mij gevormd tot wie ik nu ben. 24 jaar werken en ondernemen in de uitzendwereld daar kan ik nog uren over vertellen. Wil jij het hele verhaal horen? Dan drink ik graag een keer persoonlijk koffie/thee met jou.

"Ondernemen, samenwerken en genieten"

Waar gaan wij voor

Eind 2020 nam ik het besluit om mijn belangen te verkopen en een sabbatical in te plannen. Tijdens dit jaar kwamen oude ideeën en visies in hernieuwde vorm naar boven. Ik voelde dat de liefde voor het bemiddelingsvak nog volop in mij zat, maar dan wel anders. Met een nieuw vel papier begon de schets van BlueBeaver. Dienstverlening, technologie, overtuigingen,  do’s en don’ts van veel gewaardeerde relaties hebben dit vel papier gevuld. De naam "Blue Beaver" is gekozen om dagelijks herinnert te worden aan dit gedachtengoed. De gekozen naam vraagt vaak om uitleg en dan is gelijk onze belofte gedaan en weten wij weer waar wij voor gaan en staan.

Bevers zijn ijverige en hard werkende dieren. Bevers zijn loyaal en trouw, dit blijkt uit het feit dat bevers niet scheiden. Bevers werken goed samen en kennen een bijzondere hierarchie en structuur. Ze kennen namelijk geen beverbaas. Blauw herinnert ons aan de wens van alle partijen naar transparantie en zuiverheid over de dienstverlening die wij bieden.

"Puur technisch personeel op basis van een zuivere dienstverlening" 

Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring