Inlenen van technisch personeel

Ervaar de souplesse van het inlenen van technisch personeel via BlueBeaver. Uit ervaring weten we hoe lastig en teleurstellend inleen in de techniek kan gaan. BlueBeaver is opgericht om mét technische kennis, de juiste vragen wél te stellen en áltijd persoonlijke screening te doen voor direct een goede match. Want een dag zonder stilstand of herstelwerk voorkomen is pure winst. Dit zit altijd in ons achterhoofd als we personeel voor je regelen.

Kwalitatieve inleen

BlueBeaver screent elke kandidaat persoonlijk en checkt referenties voor vaardigheden. Zo taxeren wij welke vakmensen de juiste te zijn. Onze kennis en ervaring in de techniekmarkt komt daarbij van pas. Na elke project vragen we om reviews van het geleverde werk. Alleen prima vakmensen blijven in de BlueBeaver pool werken. Kwalitatieve inleen noemen wij Bemiddelen 3.0.

"Screening & referentie van alle kandidaten". Beloofd!

Focus op techniek

BlueBeaver regelt puur technisch personeel voor de Nederlandse installatiebranche, maak- en procesindustrie en verwante bedrijven in de techniek met technisch personeel. Voor die bedrijven wordt zowel uitvoerend als middenkader personeel geregeld. Van elektromonteur en paneelbouwer tot service engineer en werkvoorbereider. Benut het BlueBeaver netwerk en zuivere database met technisch personeel.

"Nuttig netwerk en gebouwd op kennis. Door te focussen" 

Aanvragen personeel

Voor een goede match moeten we ook de klant, het project en de vacature goed begrijpen. Welke eisen worden gesteld en welke technische vaardigheden zijn nodig. Na de aanvraag nemen we dan ook contact met je op om alles goed in kaart te brengen. Liefst persoonlijk, soms via video of telefoon. Ben jij voornemens technisch personeel in te lenen, stuur dan jouw aanvraag naar ons toe.

Zoek je geen inleen of vast personeel, maar heb je behoefte aan ZZP'ers?. Lees hier meer.  

"Luisteren, doorvragen en begrijpen. Het succes van onze matching." 

Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring