Goed technisch personeel regelen

Ga voor goed personeel. BlueBeaver bemiddelt vanuit kennis en ervaring in de technische installatiebranche. Screening, referenties en vakmatige interviews zorgen voor betere kandidaten van monteurs tot projectleiders. Kennis van het werk in de praktijk is nodig voor een match tussen vacature en kandidaat. Daarom richt BlueBeaver zich puur op technisch personeel.
mask
Technisch personeel, beter geregeld

Voor technisch personeel !

Inleen personeel

Tijdelijke personeel, inlenen met mogelijkheid tot overname of directe werving van eigen vakmensen met focus op "first-time-right". 

Lees meer

Aanvragen Personeel

Betere bemiddeling van technici door kennis van het werk, ervaring in de branche en selecteren van vakmensen. Zet ons aan het werk

Contact ons

Regel een ZZP'er

Voor extra vakmensen of specialistische kennis kan het inhuren van een technisch ZZP'er een uitkomst zijn. BlueBeaver regelt het.

Lees meer

Beter bemiddelen in de techniek

Blue Beaver combineert techniek- en functiekennis met een goed netwerk. Voeg daar vakervaring, ijver en helderheid aan toe. Het resultaat is uitstekend matchen van vakmensen en technisch werk. 

Lees meer

  1. Bemiddelen met kwaliteitsgarantie
  2. Vakmatige screening van werk & personeel 
  3. Eerlijke vergoedingen voor iedereen
Weet wat er speelt in de techniek, personeelsmarkt en rond het mooiste werk. Blijf op de hoogte.

Ben jij "the right fit?"

Facts & figures

Een nieuwe naam in personeelsbemiddeling, ontstaan vanuit ervaring plus ons netwerk in de technische installatiebranche. Steeds meer bedrijven, meer banen en meer technici worden door ons naar elkaar bemiddeld. 

Meer over ons

3.143

Netwerkende Professionals 

27+
jaar ervaring
5
Specialisaties
8,1
Klantwaardering
Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring