Veel gezelligheid bij bedrijven voetbaltoernooi Rhelico

Zondag 31 oktober was het zover. Het eerste sportieve event waaraan BlueBeaver deelt neemt. Met een echt Blue Beaver voetbal team :-) gaan we de sportieve uitdaging aan tegen 7 andere mooie bedrijven uit de regio. Met een perfecte voorbereiding en organisatie op sportcomplex Boutenstein was het een geweldige middag bij Voetbalclub Rhelico. Het weer was mooi voor de tijd van het jaar, helaas de laatste pot viel in het "letterlijke" water. Aan het einde van de dag hebben we een uitgebreide en gezellige evaluatie gehad over speltechniek, inzet en het behaald resultaat. We hebben enkele verbeterpunten voor volgend jaar benoemd, maar zijn zeer tevreden met ons rapport.

Rapport:
Gezelligheid 10
Inzet 9
Voelbalkennis 6
Uitslag punten 3
Teamspirit 10
Totaal een mooie 7,6  (#geslaagd)

Iedereen bedankt voor jullie inzet en sportieve bijdrage aan dit event en jullie waren erbij "het eerste BlueBeaver sportteam". Rhelico bedankt voor de goede organisatie en natuurlijk de felicitaties aan team Kippie voor de behaalde overwinning.

Z

Team: vlnr (achter) Cas, Collin, Stefan, Thijmen, (voor) Mascha, Sander, Anton en Jeffrey

 


 

Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring