Samenwerking Markiezen Nederland en Blue Beaver is een feit

Markiezen Nederland heeft in Blue Beaver een goede partner gevonden voor de ondersteuning bij het vinden van de juiste collega's t.b.v. de productie en technische vakkrachten. Zo ondersteunen wij met onze mensen bij de verwerking van aluminium profielen op hun metaalafdeling en ondersteunen wij de assemblageafdeling bij het samenstellen en de montage van diverse soorten markiezen. Wij zijn trots op deze mooie opdrachtgever en maken ons klaar voor een druk seizoen. Want juist in de zomer maanden heeft Markiezen Nederland belang bij betrouwbare en goede technici om hun productie te kunnen halen en veel klanten blij te kunnen maken met een tijdige levering van hun schaduw producten.

Quote: Johan Hol (eigenaar), "de persoonlijke en transparante aanpak van Blue Beaver vind ik erg verfrissend. Dat in combinatie met hun inzet en gedrevenheid, maakt dat wij erg tevreden zijn over hun dienstverlening"

Bel me terug.

Zet ons aan 't werk

Bel mij terug

Hi there!

Heb je nog geen account?
Maak er dan direct één aan!

Inschrijven

BlueBeaver gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en haar diensten te optimaliseren. Lees onze privacy verklaring